4 patates
4 tomàquets
1 paquet de formatge ratllat
All en pols
Sal
pebre
Romaní fresc
Preparació
Rentar les patates sense pelar. Embolicar-les en paper de plata i ficar al forn 1 hora més o menys o fins que estiguin fetes. Deixar refredar i pelar.
Tallar les patates i els tomàquets a rodanxes.
Sobre una palangana fonda posar una capa de patates, tirar una mica d'all en pols i salpebrar.
Posar una capa de tomàquets, salpebrar i posar romaní.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiChA7usfjlGOu8CaCUXFM2pNzesYd96lqonT-ATeEziDoCrNxf1OE-ZQS6kIXYpNdr_mUYFi3w8Nb9e4FaTRpnTSIKlDWoQrvhhj1YcG4Rv4WApQpb2_d0aaAGLun3e_eRStMZnq7vVnw/s200/2.3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWJT9t7I2-WyMqAukh33IwfCpsbfy9blFBUerYl7qBtAynTVzQkWLZ1F9t9mYgVh1cxnFgBIQ-37glaIqEu6gaxHU9GMewD8Z8-Rt2IEqjT4Ka-lXkSts812jd4j2PYw3-C1_IsgmYJQE/s200/2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdBe1wQYgY2DnqchbAlhYnSyxG6M3Vy3E_523hoVMh9bHsP6MEJzvQYtBZVdU9sxonHi5MLsgpZe9aHlvtUrec8AmiIoPmB1aMam68_CwVOrMpeO6G9OCjgxxJkoWLLd1VT6nl1Tl2tU4/s200/4.jpg)
Repetir el procés.
Tirar romaní fresc per sobre i coure al forn a 180 º C durant uns 15 minuts o fins que es fongui el formatge i es gratini una mica.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjjyts6E90sz-O2VU0bJ6-R_rtVSJb9P7UOBd0rkEVvjYrUWgqBr92FXbixltrfea5_I7Hyy8hNHCaIHev9IqhazXGv-eJ1UBmFc1nDJvYA6Y9aK8he49LAiwxQC9t28RfUisutzSpw_0/s200/8.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEuVHNO1n5cKPxfGY2YMJWc-q6C6HMzO3Na25kxrvdMY25iO9MIz3tqTiSwu9bgNzjOTGlVR2XmO046gwGEvxFGBn1zrxwUjookbovUOwGhe8H6aYbLi2PrzZLNtiGB8ejNY_VI634d0I/s200/12.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZ7cHhHE8jhyGfDsDBcEvxFYtsntGOXIssS7GU4yKwsS6jS9QBWQhWPtosBOUJ8x5N2hFkCYSYTK_ikghCMTFVd4XqATC_TiHYEZuZGxPO8wi0F8adzvC-TJNLMJEpSiJ5UiMvkAAwZbw/s200/14.jpg)
Més fàcil, impossible!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ingredientes
4 patatas
4 tomates
1 paquete de queso rallado
Ajo en polvo
Sal
Pimienta
Romero fresco
Preparación
Lavar las patatas sin pelar. Envolverlas en papel de plata y meterlas al horno 1 hora más o menos o hasta que estén hechas. Dejar enfriar y pelar.
Cortar las patatas y los tomates en rodajas.
Sobre una bandeja honda poner una capa de patatas, echar un poco de ajo en polvo y salpimentar.
Poner una capa de tomates y un poco de romero, salpimentar.
Cubrir con queso rallado .
Repetir el proceso.
Echar romero fresco por encima y hornear a 180ºC durante unos 15 minutos o hasta que se funda el queso y se gratine un poco.
¡Más fácil , imposible!
No hay comentarios:
Publicar un comentario