domingo, 25 de febrero de 2018

PASTÍS DE PATATA A LA PROVENÇAL/PASTEL DE PATATA A LA PROVENZAL

Ingredients

4 patates
4 tomàquets
1 paquet de formatge ratllat
All en pols
Sal
pebre
Romaní fresc


Preparació

Rentar les patates sense pelar. Embolicar-les en paper de plata i ficar al forn 1 hora més o menys o fins que estiguin fetes. Deixar refredar i pelar.




Tallar les patates i els tomàquets a rodanxes.

Sobre una palangana fonda posar una capa de patates, tirar una mica d'all en pols i salpebrar.

Posar una capa de tomàquets, salpebrar i posar romaní.

 

 





Cobrir amb formatge ratllat.

Repetir el procés.

Tirar romaní fresc per sobre i coure al forn a 180 º C durant uns 15 minuts o fins que es fongui el formatge i es gratini una mica.

 

 

 




Més fàcil, impossible!
















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Ingredientes

4 patatas
4 tomates
1 paquete de queso rallado
Ajo en polvo
Sal 
Pimienta
Romero fresco


Preparación


Lavar las patatas sin pelar. Envolverlas en papel de plata y meterlas al horno 1 hora más o menos o hasta que estén hechas. Dejar enfriar y pelar.
Cortar las patatas y los tomates en rodajas.
Sobre una bandeja honda poner una capa de patatas, echar un poco de ajo en polvo y salpimentar.
Poner una capa de tomates y un poco de romero, salpimentar.
Cubrir con queso rallado .
Repetir el proceso.
Echar romero fresco por encima y hornear a 180ºC durante unos 15 minutos o hasta que se funda el queso y se gratine un poco.


¡Más fácil , imposible!


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