domingo, 25 de febrero de 2018

PANETS DE REMOLATXA / PANECILLOS DE REMOLACHA



Estan molt bons, ideals per a les hamburgueses, i a més ,són preciosos.
(recepta de merceditasbakery.blogspot.com.)

Ingredients

480g de farina de força
6g de llevat sec instantàni de forner
60ml d'aigua tèbia
5g de sal
1 ou a temperatura ambient
130g de puré de remolatxa (rostir al forn i triturar-ho amb la batedora)
125ml d'aigua tèbia
60g de mantega fosa
Llavors de rosella
Un altre ou per pinzellar


Preparació


Preescalfar el forn a 190ºC.

En un bol tirar la farina, fer un forat al centre i tirar els 60 ml d'aigua tèbia i el llevat perquè es dissolgui. Mesclar ben mesclat.

Afegir la sal, l'ou, el puré de remolatxa, els 125ml d'aigua tèbia i la mantega. Mesclar bé i pastar durant deu minuts. Formar una bolla, tapar amb un drap de cuina i deixar reposar en un lloc càlid fins que dobli la seva mida (una hora mínim).
Quan hagi pujat ,dividir la massa en 10/12 bolles. Amassau una miqueta i posar-les sobre una safata de forn coberta amb paper antiadherent.












Pintar els panets amb un pinzell i una mica d'ou batut.
Escampar-hi les llavors de rosella.
Baixar la temperatura del forn a 180 º C.
Enfornar durant 20/25 minuts.
Treure i deixar refredar.

Boníssims!










Bon profit!


__________________________________________________


Están muy ricos,ideales para las hamburguesas ,y además son preciosos.

(Receta de merceditasbakery.blogspot.com.)

Ingredientes

480g de harina de fuerza
6g de levadura seca instantánea de panadero
60ml de agua tibia
5g de sal
1 huevo a temperatura ambiente
130g de puré de remolacha ( asarla al horno y triturarla con la batidora)
125ml de agua tibia
60g de mantequilla derretida
Semillas de amapola
Otro huevo para pincelar


Preparación

Precalentar el horno a 190ºC.

En un bol echar la harina, hacer un hueco en el centro y echar los 60 ml de agua tibia y la levadura para que se disuelva. Mezclar bien mezclado.

Añadir la sal , el huevo , el puré de remolacha, los 125ml de agua tibia y la mantequilla. Mezclar bien y amasar durante diez mintutos. Formar una bola , tapar con un trapo y dejar reposar en un sitio cálido hasta que doble su tamaño ( una hora mínimo).

Cuando haya subido dividir la masa en 10/ 12 bolas. Amasarlas un poquito y ponerlas sobre una bandeja de horno cubierta con papel antiadherente . 
Pintar los bollitos con una brocha y un poco de huevo batido. 
Espolvorear con las semillas de amapola.
Bajar la temperatura de horno a 180ºC
Hornear durante 20/25 minutos.

Sacar y dejar enfriar.

¡Buenísimos!

Bon profit!



No hay comentarios:

Publicar un comentario