Ingredients
150g de sucre
150g de sucre moreno
100g de cacau pur en pols
120ml d'oli
1/2 culleradeta de llevat en pols
2 culleradetes d'essència de vainilla
1 culleradeta de sal
200g de farina
200ml d'aigua
150g de nous
150g de xocolata sense llet.
Preparació
Preescalfar el forn a 180ºC.
En un bol tirar el sucre, el sucre moreno, el cacau en pols, l'oli, el llevat, la vainilla i la sal. Mesclar bé.
Afegir a poc a poc la farina i l'aigua. Mesclar fins que ens quedi una massa homogènia.
Esmicolar les nous i la xocolata i tirar dins la massa. Mesclar.
Untar el motlle amb una mica d'oli i tirar la massa.
Enfornar uns 12 o 15 minuts.
Treure, deixar refredar i gaudir!
______________________________________________________
El rey de los postres esta vez en versión vegana.
Ingredientes
150g de azúcar
150g de azúcar moreno
100g de cacao puro en polvo
120ml de aceite
1/2 cucharadita de levadura en polvo
2 cucharaditas de esencia de vainilla
1 cucharadita de sal
200g de harina
200ml de agua
150g de nueces
150g de chocolate sin leche.
Preparación
En un bol mezclar el azúcar, el azúcar moreno , el cacao en polvo, el aceite, la levadura, la vainilla y la sal. Mezclar bien.
Añadir poco a poco la harina y el agua. Mezclar hasta que nos quede una masa homogénea.
Desmenuzar las nueces y el chocolate y echar a la masa. Mezclar.
Untar el molde con un poco de aceite y echar la masa.
Hornear unos 12 o 15 minutos.
Sacar, dejar enfriar y ¡disfrutad!
Bon profit!
Boníssim! Sou uns artistes
ResponderEliminar