Un dels meus pastissos favorits per a qualsevol ocasió.
Ingredients
Per fer la coca
250g de farina
1 culleradeta de llevat
1 culleradeta de bicarbonat
1/2 culleradeta de sal
2 culleradetes de canyella
1 culleradeta de nou moscada
250g de pastanaga ratllada
300g de sucre moreno
2 ous vegans (2 cullerades de llavors de lli mòltes + 6 cullerades d'aigua, barrejar i deixar reposar una estona)
120ml d'oli d'oliva suau
1 culleradeta d'essència de vainilla
1 cullerada de vinagre de poma
Per a la cobertura
450g de sucre glaç
3 cullerades de margarina vegana
1 culleradeta de vainilla
2 culleradetes de vinagre de poma
3 cullerades de suc de llimona acabat d'esprémer
Preparació
Preescalfar el forn a 180 °C
A un bol mesclar farina, llevat, bicarbonat, sal, canyella i nou moscada.
Afegir la pastanaga i el sucre moreno.
Tirar l'oli, la vainilla i el vinagre de poma. Mesclar.
Afegir els ous vegans.
Mesclar bé tirar dins un motlle untat amb margarina.
Enfornar 30 minuts o fins que en ficar un escuradents al centre ,surti net.
Deixar refredar la coca.
Preparar la cobertura.
Tirar els ingredients en un mesclador elèctric. Començar a velocitat lenta i augmentar fins que agafi consistència i es desfaci bé el sucre. Si està massa dens afegir una mica més de llimona.
Quan la coca estigui freda cobrir amb la cobertura.
Bon profit!
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Ingredientes
Para el bizcocho
250g de harina
1 cucharadita de levadura
1 cucharadita de bicarbonato
1/2 cucharadita de sal
2 cucharaditas de canela
1 cucharadita de nuez moscada
250g de zanahoria rallada
300g de azúcar moreno
2 huevos veganos ( 2 cucharadas de semillas de lino molidas + 6 cucharadas de agua , mezclar y dejar reposar un rato)
120ml de aceite de oliva suave
1 cucharadita de esencia de vainilla
1 cucharada de vinagre de manzana
Para la cobertura
450g de azúcar glas
3 cucharadas de margarina vegana
1 cucharadita de vainilla
2 cucharaditas de vinagre de manzana
3 cucharadas de zumo de limón recién exprimido
Preparación
Precalentar el horno a 180ºC
En un bol mezclar harina, levadura, bicarbonato, sal, canela y nuez moscada. Mezclar.
Añadir la zanahoria y el azúcar moreno.
Echar el aceite, la vainilla y el vinagre de manzana. Mezclar.
Añadir los huevos veganos.
Mezclar bien y echar en un molde engrasado con margarina.
Hornear 30 minutos o hasta que al meter un palillo en el centro salga limpio.
Dejar enfriar el bizcocho.
Preparar la cobertura.
Echar los ingredientes en un mezclador eléctrico. Empezar a velocidad lenta y aumentar hasta que coja consistencia y se deshaga bien el azúcar. Si está demasiado denso añadir un poco más de limón.
Cuando el bizcocho esté frío cubrir con la cobertura.
Bon profit!
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