domingo, 25 de febrero de 2018

PASTÍS DE PASTANAGA VEGÀ / PASTEL DE ZANAHORIA VEGANO

Un dels meus pastissos favorits per a qualsevol ocasió.


Ingredients

Per fer la coca

250g de farina
1 culleradeta de llevat
1 culleradeta de bicarbonat
1/2 culleradeta de sal
2 culleradetes de canyella
1 culleradeta de nou moscada
250g de pastanaga ratllada
300g de sucre moreno
2 ous vegans (2 cullerades de llavors de lli mòltes + 6 cullerades d'aigua, barrejar i deixar reposar una estona)
120ml d'oli d'oliva suau
1 culleradeta d'essència de vainilla
1 cullerada de vinagre de poma


Per a la cobertura


450g de sucre glaç
3 cullerades de margarina vegana
1 culleradeta de vainilla
2 culleradetes de vinagre de poma
3 cullerades de suc de llimona acabat d'esprémer



Preparació

Preescalfar el forn a 180 °C

A un bol mesclar farina, llevat, bicarbonat, sal, canyella i nou moscada. 
Afegir la pastanaga i el sucre moreno.
Tirar l'oli, la vainilla i el vinagre de poma. Mesclar.
Afegir els ous vegans.
Mesclar bé tirar dins un motlle untat amb margarina.
Enfornar 30 minuts o fins que en ficar un escuradents al centre ,surti net.
Deixar refredar la coca.


Preparar la cobertura.

Tirar els ingredients en un mesclador elèctric. Començar a velocitat lenta i augmentar fins que agafi consistència i es desfaci bé el sucre. Si està massa dens afegir una mica més de llimona.

Quan la coca estigui freda cobrir amb la cobertura.





 




 










Bon profit!

______________________________________________________


Una de mis tartas favoritas para cualquier ocasión.

Ingredientes

Para el bizcocho

250g de harina 
1 cucharadita de levadura
1 cucharadita de bicarbonato
1/2 cucharadita de sal
2 cucharaditas de canela
1 cucharadita de nuez moscada
250g de zanahoria rallada
300g de azúcar moreno
2 huevos veganos ( 2 cucharadas de semillas de lino molidas + 6 cucharadas de agua , mezclar y dejar reposar un rato)
120ml de aceite de oliva suave
1 cucharadita de esencia de vainilla
1 cucharada de vinagre de manzana

Para la cobertura

450g de azúcar glas 
3 cucharadas de margarina vegana
1 cucharadita de vainilla
2 cucharaditas de vinagre de manzana
3 cucharadas de zumo de limón recién exprimido



Preparación

Precalentar el horno a 180ºC

En un bol mezclar harina, levadura, bicarbonato, sal, canela y nuez moscada. Mezclar.
Añadir la zanahoria y el azúcar moreno.
Echar el aceite, la vainilla y el vinagre de manzana. Mezclar.
Añadir los huevos veganos.
Mezclar bien y echar en un molde engrasado con margarina. 
Hornear 30 minutos o hasta que al meter un palillo en el centro salga limpio.
Dejar enfriar el bizcocho.

Preparar la cobertura.

Echar los ingredientes en un mezclador eléctrico. Empezar a velocidad lenta y aumentar hasta que coja consistencia y se deshaga bien el azúcar. Si está demasiado denso añadir un poco más de limón.

Cuando el bizcocho esté frío cubrir con la cobertura. 


Bon profit!








No hay comentarios:

Publicar un comentario