sábado, 24 de marzo de 2018

GALETES DE CIVADA I XOCOLATA D'IKEA / GALLETAS DE AVENA Y CHOCOLATE DE IKEA



Ingredients

6 cullerades de mantega estovada a temperatura ambient
1 i 1/2 tasses de flocs de civada
3 cullerades de farina
1 culleradeta de llevat
1 culleradeta d'essència de vainilla
Un pessic de sal
2/3 tassa de sucre
1 ou

200g de xocolata negra
1 cullerada d'oli de coco

Preparació

Preescalfar el forn a 200 º C

En un bol mesclar la mantega amb el sucre fins a tenir una pomada suau.
Afegir l'ou i mesclar..
Tirar la vainilla, farina, llevat i sal.






Incorporar els flocs de civada i mesclar tot ben mesclat.
Preparar una palangana de forn amb paper vegetal.
Formar bolletes amb la massa o, com és una mica enganxosa, agafar quantitats d'una cullerada de la massa i posar-les sobre la palangana, separades que després s'expandeixen.








 Esclafar una mica i enfornar uns 6 o 7 minuts o fins que estiguin daurades.

 

Mentre ,en un bol ,posar la xocolata amb l'oli de coco i escalfar al micro o al bany maria fins que es desfaci tota la xocolata.
Treure i deixar refredar una mica.

Quan les galetes estiguin a punt, treure-les del forn i deixar-les refredar.
Quan estiguin fredes untar una galeta amb una bona capa de xocolata i enganxar a altra galeta per formar un sandvitx.






 





Deixar reposar fins que la xocolata s'endureixi.

Smaklig måltid!

_________________________________________________________________________________

Ingredientes

6 cucharadas de mantequilla reblandecida a temperatura ambiente
1 y 1/2 tazas de copos de avena
3 cucharadas de harina
1 cucharadita de levadura
1 cucharadita de esencia de vainilla
Un pellizco de sal
2/3 taza de azúcar
1 huevo

200g de chocolate negro 
1 cucharada de aceite de coco


Preparación


Precalentar el horno a 200ºC

En un bol mezclar la mantequilla con el azúcar hasta tener una pomada suave. 
Añadir el huevo y mezclar.
Echar la vainilla, harina, levadura y sal .
Incorporar los copos de avena y mezclar todo bien. 

Preparar una bandeja de horno con papel vegetal.
Formar bolitas con la masa o ,como es un poco pegajosa, coger cantidades de una cucharada de la masa y ponerlas sobre la bandeja, separadas que luego se expanden. Aplastar un poco y hornear unos 6 o 7 minutos o hasta que estén doradas. 

Mientras en un bol poner el chocolate con el aceite de coco y calentar al micro o al baño maría hasta que se deshaga todo el chocolate.
Sacar y dejar enfriar un poco.

Cuando las galletas estén listas,sacarlas del horno y dejarlas enfriar.
Cuando estén frías untar una galleta con una buena capa de chocolate y pegar a otra galleta para formar un sándwich. 

Dejar reposar hasta que el chocolate se endurezca.

Smaklig måltid!









No hay comentarios:

Publicar un comentario