martes, 14 de noviembre de 2017
BESCUIT D'ESPINACS / BIZCOCHO DE ESPINACAS
Verd que t'estim verd, com els espinacs. A mi m'agraden de qualsevol manera: amb beixamel, saltejats, crus ...
Ingredients
3 ous
180 g de farina
300 g d'espinacs frescs
125 ml de nata
80 g de formatge ratllat al gust
1/2 sobre de llevat
5 cullerades d'oli d'oliva suau
sal
pebre
Mantega o margarina per greixar el motlle
Preparació
Pre-escalfam el forn a 180 º C
Netejam els espinacs i els trossegem, petitons.
Tamisam la farina amb el llevat
A un bol batem els ous, afegim el formatge, la nata, l'oli i el formatge, salpebrem, mesclam bé i afegim la farina, afegim els espinacs.
Untam un motlle de plum-cake amb mantega o margarina, omplim amb la preparació i posam al forn durant uns 30 minuts ...
Deixam refredar i desmotllem ..
Bon profit !!!
________________________________________________________________________________
Verde que te quiero verde, como las espinacas. A mí me gustan de cualquier manera: con bechamel, salteadas, crudas...
Ingredientes
3 huevos
180 g de harina
300 g de espinacas frescas
125 ml de nata
80 g de queso rallado al gusto
1/2 sobre de levadura
5 cucharadas de aceite de oliva suave
Sal
Pimienta
Mantequilla o margarina para engrasar el molde
Preparación
Pre-calentamos el horno a 180ºC
Limpiamos las espinacas y las troceamos, pequeñitas.
Tamizamos la harina con la levadura
En un bol batimos los huevos, añadimos el queso, la nata , el aceite y el queso, salpimentamos, mezclamos bien y agregamos la harina, añadimos las espinacas , mezclamos bien.
Untamos un molde de plum-cake con mantequilla o margarina, rellenamos con la preparación y horneamos durante unos 30 minutos…
Dejamos enfriar y desmoldamos..
Bon profit!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Boníssim!
ResponderEliminar