Tardor ,és temps de carabasses, i es poden fer amb elles moltíssims plats, tant dolços com salats. Després de sentir uns quants, ¡aaarggg! Quin oi! 'Puré de carabassa! Hem passat a: que no us les mengeu calentes! Que tingueu paciència i espereu que es refredin! ... Ni cas, a alguns no els han arribat les galetes a casa, estan sorprenentment de mort!
Ingredients per a unes 24 galetes
3/4 de tassa (170g) de puré de carabassa (rostida al forn i triturada)
1/3 de tassa (115g) de mel
1/4 de tassa (56g) d'oli de coco fos
1 ou
1 culleradeta de vainilla
1 1/2 culleradetes de canyella
1/4 culleradeta de nou moscada
1/4 culleradeta de gingebre
1/4 culleradeta de sal
2 tasses (188g) de flocs de civada
1/4 de tassa (26g) de llavors de lli
3/4 de tassa (82g) de nous trossejades
1/3 de tassa (63g) de mini xips de xocolata
Preparació
Escalfar el forn a 180ºC.
En un bol gran mesclar carabassa, mel, oli de coco, ou, vainilla, canyella, nou moscada, gingebre i sal.
Afegir els flocs de civada, les llavors de lli, les nous trossejades i la xocolata.
Mesclar tot bé.
Sobre una palangana coberta amb paper anti-adherent posar piles de la massa amb una cullera, ja que és molt enganxosa per fer-la amb les mans.
Enfornar 15-17 minuts.
Deixar refredar completament.
Guardar a la nevera en un tupper hermètic, si es que queden!
Bon profit!
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Otoño, es tiempo de calabazas y se pueden hacer con ellas muchísimos platos, tanto dulces como salados. Después de oír unos cuantos , ¡aaarggg!¡Qué asco!¡Puré de calabaza! hemos pasado a : ¡qué no os las comáis calientes! ¡Qué tengáis paciencia y esperéis a que se enfríen! ... Ni caso, a algunos no les han llegado las galletas a casa, ¡están sorprendentemente de muerte!
Ingredientes para unas 12 galletas
3/4 de taza (170g) de puré de calabaza
1/3 de taza (115g) de miel
1/4 de taza(56g) de aceite de coco derretido
1 huevo
1 cucharadita de vainilla
1 1/2 cucharaditas de canela
1/4 cucharadita de nuez moscada
1/4 cucharadita de jengibre
1/4 cucharadita de sal
2 tazas(188g) de copos de avena
1/4 de taza (26g) de semillas de lino
3/4 de taza (82g) de nueces troceadas
1/3 de taza (63g) de mini chips de chocolate
Preparación
Calentar el horno a 180ºC.
En un bol grande mezclar calabaza, miel , aceite de coco, huevo, vainilla , canela, nuez moscada , jengibre y sal.
Añadir los copos de avena, las semillas de lino, las nueces troceadas y el chocolate.
Mezclar todo bien.
Sobre una bandeja cubierta con papel anti-adherente poner montoncitos de la masa con una cuchara , ya que es muy pegajosa para hacerla con las manos
Hornear 15-17 minutos.
Dejar enfriar completamente.
Guardar en la nevera en un tupper hermético ¡si es que quedan!
Bon profit!
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