martes, 14 de noviembre de 2017

GALETES DE CARABASSA, CIVADA I XOCOLATA / GALLETAS DE CALABAZA, AVENA Y CHOCOLATE



Tardor ,és temps de carabasses, i es poden fer amb elles moltíssims plats, tant dolços com salats. Després de sentir uns quants, ¡aaarggg! Quin oi! 'Puré de carabassa! Hem passat a: que no us les mengeu calentes! Que tingueu paciència i espereu que es refredin! ... Ni cas, a alguns no els han arribat les galetes a casa, estan sorprenentment de mort!


Ingredients per a unes 24 galetes


3/4 de tassa (170g) de puré de carabassa (rostida al forn i triturada)
1/3 de tassa (115g) de mel
1/4 de tassa (56g) d'oli de coco fos
1 ou
1 culleradeta de vainilla
1 1/2 culleradetes de canyella
1/4 culleradeta de nou moscada
1/4 culleradeta de gingebre
1/4 culleradeta de sal
2 tasses (188g) de flocs de civada
1/4 de tassa (26g) de llavors de lli
3/4 de tassa (82g) de nous trossejades
1/3 de tassa (63g) de mini xips de xocolata


Preparació

Escalfar el forn a 180ºC.

En un bol gran mesclar carabassa, mel, oli de coco, ou, vainilla, canyella, nou moscada, gingebre i sal.

Afegir els flocs de civada, les llavors de lli, les nous trossejades i la xocolata.

Mesclar tot bé.

Sobre una palangana coberta amb paper anti-adherent posar piles de la massa amb una cullera, ja que és molt enganxosa per fer-la amb les mans.







Enfornar 15-17 minuts.




Deixar refredar completament.

Guardar a la nevera en un tupper hermètic, si es que queden!


Bon profit!

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Otoño, es tiempo de calabazas y se pueden hacer con ellas muchísimos platos, tanto dulces como salados. Después de oír unos cuantos , ¡aaarggg!¡Qué asco!¡Puré de calabaza! hemos pasado a : ¡qué no os las comáis calientes! ¡Qué tengáis paciencia y esperéis a que se enfríen! ... Ni caso, a algunos no les han llegado las galletas a casa, ¡están sorprendentemente de muerte! 


Ingredientes para unas 12 galletas

3/4 de taza (170g)  de puré de calabaza            
1/3 de taza (115g) de miel
1/4 de taza(56g) de aceite de coco derretido                               
1 huevo                                                                                 
1 cucharadita de vainilla
1 1/2 cucharaditas de canela
1/4 cucharadita de nuez moscada                                                     
1/4 cucharadita de jengibre
1/4 cucharadita de sal                                                                         
2 tazas(188g) de copos de avena
1/4 de taza (26g) de semillas de lino
3/4 de taza (82g) de nueces troceadas
1/3 de taza (63g) de mini chips de chocolate                                                                                
                                                                       
Preparación     

Calentar el horno a 180ºC.

En un bol grande mezclar calabaza, miel , aceite de coco, huevo, vainilla , canela, nuez moscada , jengibre y sal.

Añadir los copos de avena, las semillas de lino, las nueces troceadas y el chocolate.

Mezclar todo bien.

Sobre una bandeja cubierta con papel anti-adherente poner montoncitos de la masa con una cuchara , ya que es muy pegajosa para hacerla con las manos

Hornear 15-17 minutos.

Dejar enfriar completamente.

Guardar en la nevera en un tupper hermético ¡si es que quedan!


Bon profit!
                      
                            
                                                   
                                                         
                                                                          
                                                          
                                                   
    


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