sábado, 3 de noviembre de 2018

MAGDALENES DE PASTÍS DE POMA/ MAGDALENAS DE PASTEL DE MANZANA



Arrenquem de nou el curs de cuina i ho fem amb ingredients i receptes de tardor, per a mi de les més aromàtiques i exquisides de l'any.

Ingredients per a 12 magdalenes

Per a les magdalenes

2 i ½ tasses de farina
1 poma vermella pelada i trossejada
1 ½ tasses de sucre moreno
2 culleradetes de canyella
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de vainilla
1 ou gran
½ tassa de salsa de poma (podeu trobar-la en molts súpers, Mercadona, Aldi ...)
½ tassa iogurt grec
1 tassa de suc de poma
mantega per greixar

Per al topping

½ tassa farina
½ tassa sucre morè
110 g mantega freda trossejada a quadradets
¼ tassa flocs de civada
1 culleradeta de canyella


Preparació

-Precalentar el forn a 180 º C
- Tirar tots els ingredients de les magdalenes en un bol i mesclar just fins que estiguin tots ben integrats, però no "marejar" molt la massa, sinó quedaran durs.
- Tirar la massa en motlles per a magdalenes, jo prefereixo els que són una mica rígids, si feu servir els normals millor posar-los sobre una palangana per fer muffins, perquè no s'obrin els motlles i es surti la massa.
- En un altre bol, mesclar tots els ingredients del topping.
- Cobrir cada magdalena amb topping
- Enfornar 30 minuts.
- Treure i deixar refredar.

Només l'olor ja val la pena, nyam!

Bon profit !!


 













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Arrancamos de nuevo el curso de cocina y lo hacemos con ingredientes y recetas otoñales, para mí de las más aromáticas y exquisitas del año.

Ingredientes para 12 magdalenas

Para las magdalenas

2 y ½ tazas de harina
1 manzana roja pelada y troceada
1 ½ tazas de azúcar moreno
2 cucharaditas de canela
1 cucharadita de sal
1 cucharadita de bicarbonato
1 cucharadita de vainilla
1 huevo grande
½  taza de salsa de manzana (podéis encontrarla en muchos supers, Mercadona, Aldi...)
½ taza yogur griego
1 taza de zumo de manzana
mantequilla para engrasar

Para el topping 

½ taza harina
½ taza azúcar moreno
110 g mantequilla fría troceada a cuadraditos
¼ taza copos de avena
1 cucharadita de canela


Preparación

-Precalentar el horno a 180ºC

- Echar todos los ingredientes de las magdalenas en un bol y mezclar justo hasta que estén todos bien integrados, pero no "marear" mucho la masa, sino quedarán duros.
- Echar la masa en moldes para magdalenas , yo prefiero los que son un poco rígidos , si usáis los normales mejor ponerlos sobre una bandeja para hacer muffins , para que no se abran los moldes y se salga la masa.
- En otro bol , mezclar todos los ingredientes del topping.
- Cubrir cada magdalena con topping
- Hornear 30 minutos. 
- Sacar y dejar enfriar. 

Solo el olor ya vale la pena, ¡ñam!

Bon profit!!



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