martes, 12 de junio de 2018

REESE'S



Delicioses i energètiques, amb aquesta mescla de dolç i un puntet salats. És una recepta típica americana. A mi m'encanten . La meva germana me'ls enviava des del Canadà quan vivia allà i sempre que arribava un paquetet el devoràvem.
Ingredients per a 55 boles

2 tasses de mantega de cacauet
3/4 tassa mantega amb sal (estovada)
1/2 cullerada d'essència de vainilla
3 3/4 tasses de sucre glas
1kg de xocolata per fondre
motlles per a bombons


Preparació

Mesclar la mantega de cacauet, la mantega i la vainilla.

Quan estigui ben mesclat, afegir a poc a poc el sucre glacé. Hi ha prou sucre quan la massa aguanta bé formant una bolla gegant.

Tapar i ficar a la nevera uns 15-25 minuts, fins que la massa estigui ferma. Formar bolletes d'uns 2,5 cm de diàmetre. Tornar a refredar altres 15-25 minuts.

Fondre la xocolata al microones.

Submergir les bolletes de cacauet en la xocolata llevant l'excés. Posar en els motlles per tòfones i refrigerar fins que s'endureixi la xocolata



















Deliciosas y energéticas, con esa mezcla de dulce y un puntito salados. Es una receta típica americana, a mi me encantan .Mi hermana me los mandaba desde Canadá cuando vivía allí y siempre que llegaba un paquetito lo deborábamos.

Ingredientes para 55 bolas 

2  tazas de mantequilla de cacahuete
3/4  taza mantequilla con sal ( reblandecida)
1/2  cucharada de esencia de vainilla
3 3/4 tazas de azúcar glas
1kg de chocolate para fundir
moldes para bombones

Preparación

Mezclar la manteca de cacahuete, la mantequilla y la vainilla.
Cuando esté bien mezclado , añadir poco a poco el azúcar glas. Hay suficiente azúcar cuando la masa aguanta bien formando una bola gigante.
Tapar y meter a la nevera unos 15-25 minutos, hasta que la masa esté firme. Formar bolitas de unos 2,5 cm de diámetro. Volver a enfriar otros 15-25 minutos.
Derretir el chocolate en el microondas.
Sumergir las bolitas de cacahuete en el chocolate quitando el exceso. Poner en los moldes para trufas y refrigerar hasta que se endurezca el chocolate

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