Ingredients
2 pomes vermelles
1 paquet de pasta de full (nosaltres hem fet servir la congelada de Mercadona, prèviament descongelada)
1/2 llimona
2 cullerades de sucre
1 tassó d'aigua
2 o 3 cullerades de melmelada d'albercoc
1 poquet de canyella
Sucre glaç per adornar
Preparació
Rentar les pomes, tallar-les per la meitat, treure el cor i tallar-les a rodanxes amb forma de mitja lluna.
En un bol posar l'aigua, el suc de la mitja llimona i les dues cullerades de sucre. Mesclar bé fins que es dissolgui el sucre. Tirar les rodanxes de poma i submergir bé.
Ficar el bol al microones uns 3 minuts, treure i si la poma no està tendra ficar una mica més.
Quan estiguin tendres, treure-les i posar-les sobre paper de cuina per treure l'aigua sobrant.
Sobre una superfície enfarinada tallar tires de pasta de full d'uns 20cm de llarg i uns 8cm d'ample.
Per formar les roses: agafam una tira de pasta de full i la untam amb melmelada d'albercoc, després col·locam una tira de rodanxes de poma una mica superposades a la part superior del full i deixant que surtin per dalt. Tirar una mica de canyella i doblegar la part inferior del full sobre la tira de poma.
Enrotllar la tira de pasta de full donant forma a la rosa.
Enfornar uns 30 minuts a 200 º C o fins que veiem la pasta de full a punt.
Treure i, quan estiguin fredes, tirar-hi sucre glaç per damunt amb un colador.
Bon profit!
_____________________________________________________________________________
Estas rosas son bastante fáciles y rápidas de hacer y quedan preciosas.
Ingredientes
2 manzanas rojas
1 paquete de hojaldre ( nosotros usamos el congelado de Mercadona, previamente descongelado)
1/2 limón
2 cucharadas de azúcar
1 vaso de agua
2 o 3 Cucharadas de mermelada de albaricoque
1 poco de canela
Azúcar glas para adornar
Preparación
Lavar las manzanas, cortarlas por la mitad, quitarles el corazón y cortarlas en rodajitas con forma de media luna.
En un bol poner el agua, el zumo del medio limón y las dos cucharadas de azúcar. Mezclar bien hasta que se disuelva el azúcar. Echar las rodajas de manzana y sumergir bien.
Meter el bol al microondas unos 3 minutos, sacar y si la manzana no está tierna meter un poco más.
Cuando estén tiernas, sacarlas y ponerlas sobre papel de cocina para quitar el agua sobrante.
Sobre una superficie enharinada cortar tiras de hojaldre de unos 20cm de largo y unos 8cm de ancho.
Para formar las rosas: cogemos una tira de hojaldre y la untamos con mermelada de albaricoque, luego colocamos una tira de rodajas de manzana un poco superpuestas en la parte superior del hojaldre y dejando que sobresalgan.Espolvorear con un poco de canela y doblar la parte inferior del hojaldre sobre la tira de manzana.
Enrollar la tira de hojaldre dando forma a la rosa.
Colocar la rosa en un molde para magdalenas para que no se desenrosque.
Hornear unos 30 minutos a 200ºC o hasta que veamos el hojaldre listo.
Sacar y ,cuando estén frías, espolvorear con azúcar glas.
Súper ricas y súper bonitas.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario