martes, 12 de junio de 2018

COCA DE MADUIXES / BIZCOCHO DE FRESAS



Suau i primaveral. 

Ingredients:

   100 gr. de mantega a temperatura ambient
   200 ml. de llet
   2 ous
   250 gr. de farina
   15 gr. de llevat en pols
   200 gr. de sucre blanc
   50 gr. sucre moreno
   250 gr. de maduixes
   1/2 culleradeta d'essència de vainilla
   1/2 culleradeta de canyella

Preparació:

    Preescalfar el forn a 190 º C
    Rentar i tallar les maduixes a trossets petits. Tirar-los 50g de sucre per sobre i deixar reposar mentre preparem la resta.
    En un bol, mesclar la mantega, 150g de sucre blanc i el sucre moreno, fins a tenir una pomada suau. Afegir els ous i mesclar.
    Anar incorporant els ingredients secs: farina, llevat, canyella, sal i l'essència de vainilla. Barrejar bé i finalment afegir la llet.
    Després afegim les maduixes i tirem el contingut en els motlles per magdalenes.
    Posem al forn uns 25 minuts o fins que al ficar un escuradents surti net.
    Treure, deixar refredar i servir.

Bon profit!


 












Suave y primaveral.

Ingredientes:

100 gr. de mantequilla  a temperatura ambiente
200 ml. de leche          
2 huevos                                                                                                             
250 gr. de harina                                                                                         
15 gr. de levadura en polvo                            
200 gr. de azúcar blanco                                                                                     
50 gr. azúcar moreno                                                                                        
250 gr. de fresas                                                                                         
1/2 cucharadita de esencia de vainilla
1/2 cucharadita de canela
Preparación:
Precalentar el horno a 190ºC
Lavar y cortar las fresas en trocitos pequeños. Echarles 50g de azúcar por encima y dejar
reposar mientras preparamos el resto.
En un bol , mezclar la mantequilla , 150g de azúcar blanco y el azúcar moreno, hasta tener una pomada suave. Añadir los huevos y mezclar.
Ir incorporando los ingredientes secos: harina, levadura, canela , sal y la esencia de vainilla. Mezclar bien y por último añadir la leche.
Después añadimos las fresas y echamos el contenido en los moldes para magdalenas.   Horneamos unos 25 minutos o hasta que al meter un palillo salga limpio.
Sacar , dejar enfriar y servir .

Bon profit!



No hay comentarios:

Publicar un comentario