Ingredients:
100 gr. de mantega a temperatura ambient
200 ml. de llet
2 ous
250 gr. de farina
15 gr. de llevat en pols
200 gr. de sucre blanc
50 gr. sucre moreno
250 gr. de maduixes
1/2 culleradeta d'essència de vainilla
1/2 culleradeta de canyella
Preparació:
Preescalfar el forn a 190 º C
Rentar i tallar les maduixes a trossets petits. Tirar-los 50g de sucre per sobre i deixar reposar mentre preparem la resta.
En un bol, mesclar la mantega, 150g de sucre blanc i el sucre moreno, fins a tenir una pomada suau. Afegir els ous i mesclar.
Anar incorporant els ingredients secs: farina, llevat, canyella, sal i l'essència de vainilla. Barrejar bé i finalment afegir la llet.
Després afegim les maduixes i tirem el contingut en els motlles per magdalenes.
Posem al forn uns 25 minuts o fins que al ficar un escuradents surti net.
Treure, deixar refredar i servir.
Bon profit!
Suave y primaveral.
Ingredientes:
100 gr. de mantequilla a temperatura ambiente
Ingredientes:
100 gr. de mantequilla a temperatura ambiente
200 ml. de leche
2 huevos
250 gr. de harina
15 gr. de levadura en polvo
200 gr. de azúcar blanco
50 gr. azúcar moreno
250 gr. de fresas
1/2 cucharadita de esencia de vainilla
1/2 cucharadita de canela
Preparación:
Precalentar el horno a 190ºC
Lavar y cortar las fresas en trocitos pequeños. Echarles 50g de azúcar por encima y dejar
reposar mientras preparamos el resto.
En un bol , mezclar la mantequilla , 150g de azúcar blanco y el azúcar moreno, hasta tener una pomada suave. Añadir los huevos y mezclar.
Ir incorporando los ingredientes secos: harina, levadura, canela , sal y la esencia de vainilla. Mezclar bien y por último añadir la leche.
Después añadimos las fresas y echamos el contenido en los moldes para magdalenas. Horneamos unos 25 minutos o hasta que al meter un palillo salga limpio.
Sacar , dejar enfriar y servir .Bon profit!
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