Ingredients
Panets de pa del que més ens agradi
Tomàquet natural triturat
Espinacs bullides i escorregudes
formatge Roquefort
nous
Sal i pebre
Preparació
Preescalfar el forn a 180 º C
Tallar els panets al llarg.
Cobrir cada meitat, per la part de la molla, amb tomàquet natural triturat.
Posar una bona capa d'espinacs sobre cada llesca de pa.
Salpebrar, no gaire que el formatge ja és Saladito.
Esmollar el formatge Roquefort i posar una capa generosa sobre els espinacs
Posar uns quants trossets de nous per sobre.
Enfornar uns 10 minuts o fins que veiem que es fon el formatge però amb compte que no se'ns cremi.
Treure, deixar refredar el just per no cremar-nos la boca i ¡menjar!
Boníssims!
Bon profit!
Esta receta es muy fácil y una manera de comer espinacas sin protestar.
Ingredientes
Bollitos de pan del que más nos guste
Tomate natural triturado
Espinacas hervidas y escurridas
Queso Roquefort
Nueces
Sal y pimienta
Preparación
Precalentar el horno a 180ºC
Cortar los bollitos a lo largo.
Cubrir cada mitad , por la parte de la miga, con tomate natural triturado.
Poner una buena capa de espinacas sobre cada rebanada de pan.
Salpimentar, no mucho que el queso ya es saladito.
Desmigar el queso Roquefort y poner una capa generosa sobre las espinacas
Poner unos cuantos trocitos de nueces por encima.
Hornear unos 10 minutos o hasta que veamos que se funde el queso pero con cuidado de que no se nos queme.
Sacar, dejar enfriar lo justo para no quemarnos la boca y ¡comer!
¡Buenísimos!
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