sábado, 24 de marzo de 2018
TORRIJAS
Recepta d'aprofitament i típica de Setmana Santa a la península. Estan boníssimes i són molt fàcils de fer. A mi em porten grans records, ja que sempre que la meva padrina venia a visitar-nos a Mallorca era obligat que ens les preparés.
Ingredients
Pa del dia anterior
Llet
Ous
Sucre
Canyella
Oli per fregir
Preparació
Tallam el pa en llesques.
Preparam un plat amb llet i posam les llesques de pa en remull.
Mentrestant, batem un parell d'ous i posam abundant oli a escalfar en una paella.
Preparam un altre plat amb sucre i canyella, al gust, mesclades.
Quan les llesques de pa s'hagin amarat bé en llet i l'oli estigui ben calent, les passam per l'ou batut (volta i volta) i les fregim fins que estiguin ben dauradetes. Les traiem amb l'escumadora i les arrebossam en el sucre amb canyella.
Quan no cremin , llistes i cap a dins!
Bon profit i bones vacances!
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Receta de aprovechamiento y típica de Semana Santa en la península. Están buenísimas y son muy fáciles de hacer. A mi me traen grandes recuerdos ya que siempre que mi abuela venía a visitarnos a Mallorca era obligado que nos preparara torrijas.
Ingredientes
Pan del día anterior
Leche
Huevos
Azúcar
Canela
Aceite para freír
Preparación
Cortamos el pan en rebanadas.
Preparamos un plato con leche y ponemos las rebanadas de pan en remojo.
Mientras, batimos un par de huevos y ponemos abundante aceite a calentar en una sartén.
Preparamos otro plato con azúcar y canela ,al gusto, mezcladas.
Cuando las rebanadas de pan se hayan empapado bien en leche y el aceite esté bien caliente, las pasamos por el huevo batido ( vuelta y vuelta) y las freímos hasta que estén bien doraditas. Las sacamos con la espumadera y las rebozamos en el azúcar con canela.
En cuanto no quemen ¡listas y para adentro!
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