Aquestes galetes són ideals per menjar amb formatge o amb hummus. La recepta està treta del següent enllaç:
http://www.dimequecomes.com/2012/09/galletas-saladas-mediterraneas.html?epik=0B8AoE_IWX5Ny
Ingredients per a unes 30 galetes (mida galeta, maria més o menys)
70 gr ametlla mòlta
100 gr flocs de civada
200 gr farina integral
40 gr oli d'oliva
30 gr tomàquets secs
150 gr aigua d'hidratar els tomàquets
1 culleradetes llevat químic
1 mica de sal
1 mica d'all deshidratat
1 culleradeta d'orenga sec
Preparació
Preescalfar el forn a 180 º C
Posem els tomàquets secs en aigua tèbia, perquè s'hidratin i s'estovin. Transcorreguda una mitja hora els tallem a tiretes ben fines i reservem l'aigua, que farem servir per fer les galetes.
En un bol, es barregen tots els ingredients fins que quedi una massa manejable. Sobre una safata de coberta amb paper d'enfornar, anem posant les galetes.
Formar boletes amb les mans i després aixafar-les una mica. Han de quedar d'un gruix d'uns 3-4 mil·límetres. Després s'inflen una mica al forn.
Enfornar uns 12-15 minuts.
Bon profit!
________________________________________________Estas galletas son ideales para comer con queso o con hummus. La receta está sacada del siguiente enlace :
http://www.dimequecomes.com/2012/09/galletas-saladas-mediterraneas.html?epik=0B8AoE_IWX5Ny
Ingredientes para unas 30 galletas (tamaño galleta ,maría más o menos)
70 gr almendra molida
100 gr copos de avena
200 gr harina integral
40 gr aceite de oliva
30 gr tomates secos
150 gr agua de hidratar los tomates
1 cucharaditas levadura química
1 pizca de sal
1 pizca de ajo deshidratado
1 cucharadita de orégano seco
Preparación
Precalentar el horno a 180ºC
Ponemos los tomates secos en agua tibia, para que se hidraten y se ablanden. Transcurrida una media hora los cortamos a tiritas bien finas y reservamos el agua, que usaremos para hacer las galletas.
En un bol, se mezclan todos los ingredientes hasta que quede una masa manejable. Sobre una bandeja de cubierta con papel de hornear, vamos poniendo las galletas.
Formar bolitas con las manos y luego aplastarlas un poco. Deben quedar de un grosor de unos 3-4 milímetros. Luego se hinchan un poco en el horno.
Hornear unos 12-15 minutos.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario