Tot el que surt de les històries de Harry Potter és màgic i aquestes panades no podien ser menys. No farà falta dir Alohomora! perquè se us obri la boca.
Ingredients
1kg de carbassa
4 cullerades de mantega
1 gra d'all picadet
1/2 tassa o més de formatge cheddar ratllat
Sal i pebre al gust
Un paquet de pasta brisa congelada (descongelada) o fresca
Un tassó de nata per pinzellar les empanades
Preparació
Pelam la carabassa, li traiem les llavors i la tallam en trossos perquè es fornegi més de pressa. La posam al forn a uns 180 º C -200ªC fins que estigui tendra.
Treure i aixafar amb una forqueta. Incorporar la mantega mentre estigui calent perquè es fongui i es mescli bé.
Afegir el formatge, l'all, la sal i el pebre. Mesclar.
Mantenir el forn a 180ºC.
Estirar la pasta brisa i tallar cercles mida bol d'esmorzar per fer les panades, o amb una tassa si les volem més petites.
Posar una cullerada del farcit de carabassa al centre, tancar les panades, marcar les vores amb una forqueta perquè no s'obrin i fer-ne tres tallets amb un ganivet al centre, a la part superior.
Posar les panades sobre una palangana de forn coberta amb paper vegetal.
Amb un pinzell pintar les panades amb nata.
Enfornar uns 15 minuts o fins que estiguin una mica dauradetes.
Boníssimes!
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Todo lo que sale de las historias de Harry Potter es mágico y estas empanadillas no podían ser menos. No va a hacer falta decir ¡Alohomora! para que se os abra la boca.
Ingredientes
1kg de calabaza
4 cucharadas de mantequilla
1 diente de ajo picadito
1/2 taza o más de queso cheddar rallado
Sal y pimienta al gusto
Un paquete de masa quebrada congelada (descongelada) o fresca.
Un vaso de nata para pincelar las empanadas
Preparación
Pelamos la calabaza , le quitamos las pepitas y la cortamos en cachos para que se hornee más rápido. La metemos en el horno a unos 180ºC -200ªC hasta que esté tierna.
Sacar y chafar con un tenedor. Echarle la mantequilla mientras esté caliente para que se derrita y se mezcle bien.
Añadir el queso , el ajo, la sal y la pimienta. Mezclar bien.
Mantener el horno a 180ºC.
Estirar la masa quebrada y cortar círculos tamaño bol de desayuno para hacer las empanadillas, o con una taza si las queremos más pequeñas.
Poner una cucharada del relleno de calabaza en el centro , cerrar las empanadillas, marcar los bordes con un tenedor para que no se abran y hacer tres cortecitos con un cuchillo en el centro, en la parte superior.
Poner las empanadillas sobre una bandeja de horno cubierta con papel vegetal.
Con una brocha pintar las empanadillas con leche.
Hornear unos 15 minutos o hasta que estén un poco doraditas.
¡Buenísimas!
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