domingo, 22 de octubre de 2017

MAGDALENES DE POMA I CANYELLA / MAGDALENAS DE MANZANA Y CANELA



Magdalenes molt tardorenques i que deixen una oloreta meravellosa a la casa mentre les enfornes.

Ingredients


250 grams de farina
200 ml de llet de civada
60 grams de mel
60 grams de sucre moreno o panela
15 ml d'oli suau
1 cullerada de llevat en pols
3 ous
1 poma Golden
1 cullerada de canyella
Un pessic de sal

Preparació

Mesclar els ingredients secs: farina, sucre, llevat, canyella i sal.


Incorporar els ous, l'oli , la mel i la llet.

 


 








Pelar la poma i tallar-la en bocinets petitons. Afegir-los a la massa.








Tirar la massa en motlles per a magdalenes i enfornar uns 20 minuts o fins que en ficar un palet surti net.


Opcional: si us agraden una mica més dolços, abans d'enfornar tirar un poquet de sucre i canyella pel damunt.

No sé si estaven bones una vegada fetes, però don fe que la massa estava boníssima!
😋😋😋😋





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magdalenas muy otoñales y que dejan un olorcito maravilloso en la casa mientras las horneas.

Ingredientes


250 gramos de harina
200 ml de leche de avena
60 gramos de miel
60 gramos de azúcar moreno o panela
15 ml de aceite suave
1 cucharada de levadura en polvo
3 huevos
1 manzana Golden
1 cucharada de canela
Un pellizco de sal

Preparación

Mezclar los ingredientes secos: harina, azúcar, levadura, canela y sal.
Incorporar los huevos, el aceite , la miel y la leche.
Pelar la manzana y cortarla en cachitos pequeñitos. Añadirlos a la masa.
Echar la masa en moldes para magdalenas y hornear unos 20 minutos o hasta que al meter un palito salga limpio.


Opcional: si os gustan un poco más dulces, antes de hornear espolvorear la superficie con azúcar y canela.

No sé si estaban buenas una vez hechas , pero doy fe de que la masa estaba ¡buenísima! 😋😋😋😋

No hay comentarios:

Publicar un comentario