jueves, 14 de marzo de 2019

DEVIL'S FOOD MUFFINS



Crec que són amb diferència els meus muffins preferits, xocolata intens, no molt dolços i amb aquest toc de cafè .M'encanten!

Ingredients per a unes 12 magdalenes:

½ tassa de cacau en pols sense sucre
½ tassa de sucre moreno
1 tassa de cafè (el nostre  ho hem fet descafeïnat) calent
125 g de mantega estovada més una mica per greixar
¾ tassa de sucre
1½ tasses de farina
½ culleradeta de sal
½ culleradeta de levdadura en pols
½ culleradeta de bicarbonat de sodi
2 culleradetes d'extracte de vainilla
2 ous a temperatura ambient

Preparació

Preescalfar el forn a 180ºC.
A un bol, batre el sucre amb la mantega fins a obtenir una pomada suau. Afegir la vainilla i mesclar.
Afegir els ous i mesclar.
Incorporar el cafè.
Anar tirant tots els ingredients secs un a un deixant la farina per al darrer. Mesclar bé.
Tirar la massa en motlles per a magdalenes.
Enfornar uns 20/25 minuts o fins que ficant un escuradents al centre d'una magdalena veiem que surt net.
Treure,i si podeu aguantar, deixeu refredar.
Diabòlicament bons!


Creo que son con diferencia mis cupcakes preferidos, chocolate intenso , no muy dulces y con ese toquecito de café ¡me encantan!















                                      



                                       









Ingredientes para unas 12  magdalenas:

½ taza de cacao en polvo sin azúcar
½ taza de azúcar moreno
1 taza de café ( el nuestro era lo hemos hecho descafeinado) caliente
125 g de mantequilla ablandada más un poco para engrasar
¾ taza de azúcar
1½ tazas de harina
½ cucharadita de sal
½ cucharadita de levdadura en polvo
½ cucharadita de bicarbonato de sodio
2 cucharaditas de extracto de vainilla
2 huevos a temperatura ambiente

Preparación

Precalentar el horno a 180ºC.
En un bol , batir el azúcar con la mantequilla hasta obtener una pomada suave. Añadir la vainilla y mezclar.
Añadir los huevos y mezclar.
Incorporar el café.
Ir echando todos los ingredientes secos uno a uno dejando la harina para lo último. Mezclar bien.
Echar la masa en moldes para magdalenas.
Hornear unos 20/25 minutos o hasta que metiendo un palillo en el centro de una magdalena veamos que sale limpio.
Sacar y si podéis conteneros , dejad enfriar.
¡Diabólicamente buenos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario