domingo, 9 de diciembre de 2018

GNOCCI



A qui no li agrada el menjar italià?

Ingredients

1kg de patates cuites senceres sense pelar
200g de farina
1 ou
1/4 de culleradeta de sal
formatge ratllat

Preparació

Peleu les patates i aixafau-les amb una forqueta. Deixar refredar.
Afegir l'ou i la sal i mesclar.
Afegir la farina a poc a poc. Ens ha de quedar una massa suau i una mica enganxosa.
Ens enfarinem les mans i la taula i formem xurros d'1 cm de gruix, més o menys.
Tallem el xurro en trossos d'1,5 cm o 2 cm.
El seu és marcar-les amb la forqueta i donar-los una determinada forma, però la veritat és que la massa era molt mala de treballar així que vam acabar fent bolletes allargades
Posar una olla amb aigua a bullir. Quan l'aigua bulli tirar els gnoccis, que s'aniran al fons de l'olla. Quan surin estaran a punt. Treure amb una escumadora, escórrer bé.
Servir amb la salsa que més ens agradi o com hem fet nosaltres, simplement amb un rajolí d'oli d'oliva i moooolt formatge ratllat.
Amb formatge tot està bo, jaja!

Bon profit!

 


 


 



 

 
                                                       



¿A quién no le gusta la comida italiana?

Ingredientes

1kg de patatas cocidas enteras sin pelar
200g de harina
1 huevo
1/4 de cucharadita de sal
Queso rallado 

Preparación

Pelar las patatas y chafarlas con un tenedor. Dejar enfriar.
Añadir el huevo y la sal y mezclar.
Agregar la harina poco a poco. Nos tiene que quedar una masa suave y un poco pegajosa. 
Nos enharinamos las manos y la mesa y formamos churros de 1cm de grosor ,más o menos. 
Cortamos el churro en trozos de 1,5cm o 2cm.
Lo suyo es marcarlas con el tenedor y darles una determinada forma, pero la verdad es que la masa era muy mala de trabajar así que acabamos haciendo bolitas alargadas
Poner una olla con agua a hervir. Cuando el agua hierva echar los gnoccis, que se irán al fondo de la olla. Cuando floten estarán listas. Sacar con una espumadera, escurrir bien. 
Servir con la salsa que más nos guste o como hemos hecho nosotros , simplemente con un chorrito de aceite de oliva y muuuucho queso rallado. 
¡Con queso todo está bueno, jaja!

Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario