domingo, 9 de diciembre de 2018
CHRISTMAS SNOWBALLS
Començam amb receptes nadalenques.
Aquestes bolletes de coco són relativament fàcils de fer i queden precioses.
Ingredients
2 1/2 tasses de coco ratllat
3/4 tassa de sucre
2 clares d'ou grans, lleugerament batudes
5 culleradetes d'extracte de vainilla
un pessic de sal
Sucre glaç per empolvorar
Preparació
Pre-escalfar el forn a 180 º C
En un bol mesclar tots els ingredients.
Formar bolles d'uns 2 cm de diàmetre. Aquesta és la part més difícil perquè s'esmicola una mica. Cal compactar la massa amb les mans però no esmicolar-la.
Posar les bolletes en una safata coberta amb paper vegetal.
Enfornar uns 12-14 minuts, treure de seguida que es comencin a daurar.
Deixar refredar 15 minuts, s'enduriran. Si les toquem quan estan calents es poden desfer.
Quan estiguin fredes escampar-hi sucre glaç.
Estan genials, no pots menjar només una.
Bon profit!
Y empezamos con recetas navideñas.
Estas bolitas de coco son relativamente fáciles de hacer y quedan preciosas.
Ingredientes
2 1/2 tazas de coco rallado
3/4 taza de azúcar
2 claras de huevo grandes, ligeramente batidas
5 cucharaditas de extracto de vainilla
un pellizco de sal
Azúcar glas para espolvorear
Preparación
Pre-calentar el horno a 180ºC
En un bol mezclar todos los ingredientes.
Formar bolas de unos 2cm de diámetro. Esta es la parte más difícil porque se desmigaja un poco. Hay que compactar la masa con las manos pero no desmenuzarla.
Poner las bolas en una bandeja cubierta con papel vegetal .
Hornear unos 12-14 minutos , sacar enseguida que se empiecen a dorar .
Sacar y dejar enfriar 15 minutos , se endurecerán. Si las tocamos cuando están calientes se pueden deshacer.
Cuando estén frías espolvorear con azúcar glas.
Están geniales, no puedes comer solo una.
Bon profit!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario