sábado, 23 de diciembre de 2017
MASSAPÀ / MAZAPÁN
En desembre toquen receptes nadalenques. Començam per aquesta. Jo no havia fet mai massapà i pensava que era molt més difícil. No és exactament igual que el que venen al super, però la veritat és que està molt bo.
Ingredients
250g de farina d'ametlles
250g de sucre glaç
Un ou ( separar la clara del rovell)
Preparación
Mesclam bé la farina i el sucre.
Afegim la clara d'ou i pastam fins que ens quedi una massa suau i dúctil.
Tapam amb papel film i deixam reposar 1/2 hora.
Preescalfam el forn a 200ºC amb la funció de grill.
Fem figuretes amb la massa. Nosaltres hem fet les més senzilles, les que tenen forma de panet.
Les posam a una palangana coberta amb paper de forn.
Pintar les figuretes amb un pinzell i el vermell d'ou.
Enfornar , recordau "només amb grill", durant uns cinc minuts , fins que estiguin un poquet daurats.
Treure i deixar refredar.
Esper que us agradin
Bon profit i bon Nadal!!!
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En diciembre tocan recetas navideñas. Empezamos por ésta. Yo nunca había hecho mazapán y pensaba que era mucho más difícil. No es exactamente igual que el que venden en el súper, pero la verdad es que está muy bueno.
Ingredientes
250g de harina de almendras
250g de azúcar glas
Un huevo (separar la clara de la yema)
Preparación
Mezclamos bien la harina y el azúcar.
Añadimos la clara de huevo y amasamos hasta que nos quede una masa suave y dúctil.
Tapamos con papel film y dejamos reposar 1/2 hora.
Precalentamos el horno a 200ºC con la función de grill.
Hacemos figuritas con la masa. Nosotros hemos hecho las más sencillas, las que tienen forma de panecillo.
Las ponemos en una bandeja cubierta con papel de horno.
Pintamos las figuritas con un pincel y la yema de huevo.
Hornear, recordad "sólo con grill", durante unos cinco minutos, hasta que estén un poquito dorados.
Sacar y dejar enfriar.
Espero que os gusten
Bon profit i bon Nadal!!!
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